מכינים בקלי קלות תבשיל מירקות אקזוטיים שעושים מעניין בפה וצלחת
והולכים מצוין עם כל ארוחה
****דיאטיפ מליאורה חוברה*****
יש לכם ירקות שקצת "התעייפו"?
הם יהיו מצוינים להקפצה
8 מנות, 30 קלוריות למנה
החומרים:
כף שמן
כרובית אלמוגים
קופסת אפונת שלג טריה (אפשר להחליף בשעועית ירוקה טריה או מוקפאת מופשרת)
זוקיני ירוק וזוקיני צהוב
3 שיני שום פרוסות
2 כפות רוטב סויה, רגילה או מתוקה
כף סילאן או דבש (אפשר לוותר לגרסה ללא פחמימות)
כף רוטב צ'ילי מתוק
מלח ופלפל לפי הטעם
כף שומשום שחור
אופן הכנה:
שוטפים את הירקות. כרובית מפרקים לפרחים.
אפונה שלג משאירים שלמה וחותכים את הקצוות
זוקיני פורסים דק.
במחבת נון סטיק מחממים את השמן.
מוסיפים את הכרובית מקפיצים תוך ערבוב כ – 5 דקות.
מוסיפים את הזוקיני ואפונת השלג ומקפיצים עוד כדקה.
מוסיפים את כל שאר החומרים. מערבבים היטב ומבשלים עוד 3 - 4 דקות,
עד שהירקות מתרככים אבל עדין שומרים על קרנצ'יות.
מגישים חם או קר
רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?
הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
留言