• Liora Houbara

לחם פסטו מרגש עם עגבניות מיובשות

עודכן ב: 1 אפר 2019


צילום - ענבר חוברה


אין כמו ריח טרי של לחם שממלא את הבית. הכנתי לכם מתכון מיוחד, טעים ובריא



לחם אחד – 20 פרוסות 80 קלוריות לפרוסה

החומרים:

  • 1 כוס קמח מלא

  • 3/4 כוס קמח רגיל (מומלץ לחפש קמח מיוחד לאפיית לחם)

  • 3 כפיות אבקת אפיה

  • חצי כפית מלח

  • כפית עשבי תיבול מיובשים כמו אורגנו, רוזמרין, בזיליקום וכו' ( אפשר להמיר ב2 כפות עשבי תיבול טריים קצוצים

  • 1/2 כוס עגבניות מיובשות קצוצות

  • 1/3 כוס שמן זית

  • 3 כפות רוטב פסטו קנוי או כזה שהכנתם לבד לפי המתכון שנמצא כאן בלחיצה - ממרח פסטו אגוזים

  • 2 ביצים


אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הקמחים, אבקת האפייה והמלח.

בקערת מערבל מערבבים מוסיפים את שמן הזית עם העגבניות ופסטו.

מוסיפים את תערובת הקמחים ומערבבים.

מוסיפים את הביצים תוך כדי ערבוב אחת אחרי השניה.

מוספים את עשבי התיבול ומערבבים שוב.

לאחר כל תוספת מפעילים את המערבל.

בתבנית מוארכת מרופדת בנייר אפיה, משטחים את התערובת.

אופים בחום בינוני כשעה, עד שפני הלחם מזהיבים וקיסם הננעץ בו יוצא נקי.


רוצים מתכון מעולה שהולך ביחד עם הלחם?

מרק עדשים כתומות וירקות!

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה





אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק 


אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#מאפים #bakes #baking #bread #recipes #vegeterian #שבועות

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד