• Liora Houbara

מרק עדשים כתומות וכתומים אחרים

עודכן ב: 27 מרץ 2019




10 מנות - 80 קלוריות למנה

החומרים לסיר משפחתי:

  • כף שמן

  • 2 בצלים פרוסים

  • 4 שינים שום פרוסות

  • בטטה בינונית קלופה וחתוכה לעיגולים

  • 3 גזרים קלופים וחתוכים לגלילים

  • 100 גרם רסק עגבניות

  • 2 עגבניות מרוסקות

  • 2 כוסות עדשים כתומות שטופות היטב

  • 12 כוסות מים מינרלים

  • 2 כפות אבקת מרק אורגנית

  • כף אבקת תערובת חוויאג' למרק או כפית כמון + כפית כורכום

  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

  • חופן פטרוזיליה קצוצה


אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים את השמן ומאדים את הבצל עד הזהבה.

מוסיפים את השום ומזהיבים תוך ערבוב.

מוסיפים את כל שאר החומרים למעט הפטרוזיליה.

מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עדו כ 40 דקות עד שכל היריקות וגם העדשים רכים. 5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה.

טוחנים את המרק בבלנדר מוט למרקם אחיד.

מגישים חם !





הולך מצוין עם מנה פשטידת פטנט לארוחה קלילה -

לחצו כאן למתכון פשטידת פטנט שגרף אלפיי תגובות ברשת


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#צמחוני #צמחוני #מתכוניחגים #dietrecipe #Recipe #recipes #lowfat #חגיתשרי #חוליסוכרת #טבעוני #מרקים #מרקקר #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד