• Liora Houbara

פשטידת מצות קראנצ'ית ודלת קלוריות לפסח

עודכן ב: 29 מרץ 2019


קל, פשוט וטעים. מנה מעולה ליום שאחרי ליל הסדר כדי להתאושש.

חומרים:

  • כוס קמח מצה

  • כוס חלב דל שומן 1%

  • 3 ביצים

  • בצל בינוני

  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

גיוונים:

  • פטרוזיליה, שמיר, פרג, קצח, שומשום , בצל ירוק, עירית או גיוונים מתוקים של קינמון וזנגויל וממתיק מלאכותי

אופן ההכנה:

לקלוף ולשטוף את הבצל.

לקצוץ אותו לקוביות קטנות.

לערבב בקערה קמח מצה, חלב, וביצים.

להשהות 10 דקות. להוסיף את הבצל והתבלינים.

ניתן לגוון בגיוונים השונים של תבלינים ועשבי תיבול.

אפשרות אחרת היא להכין פשטידה מתוקה ואז ללא הבצל.

יש להשתמש בממתיק מלאכותי השווה ל – 15 כפיות סוכר, קינמון וסוכר.

לשמן מעט כלי חסין חום או להשתמש בכלי מצופה טפלון.

לשטח את הפשטידה כך שעובייה יהיה כ – 3 -4 ס"מ.

לאפות בחום בינוני עד שפני הפשטידה מזהיבים והיא מוצקה למגע.

להגיש חם או קר.

רוצים עוד מתכון מעולה לפסח?

לחמניות עננים צבעוניות

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה


אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#bakes #bake #baking #vegeterian #oilfree #holiday #פסח #pies #recipes #מתכוניחגים

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד