רוטב עגבניות ותרד לפסטה או פיצה

עודכן ב: מאי 4



מתכון שגם הילדים אוהבים עם טוויסט של תרד כדי להכניס עוד קצת בריאות

אם הילדים לא פתוחים לחידושים אפשר לקצוץ את התרד במעבד מזון לפני הכנסתו לרוטב

צנצנת רוטב – 100 קלוריות החומרים:

  • כף שמן

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות

  • 2 שיני שום מעוכות

  • 2 כוסות עלי תרד טריים שטופים וקצוצים או 200 גרם תרד קפוא מופשר ומסונן

  • קופסא (800 גרם) עגבניות מרוסקות

  • 200 גרם רסק עגבניות

  • 1 – 2- כוסות מים

  • כפית סוכר (אופציונלי - אפשר להחליף בסטיביה לגרסה ללא פחמימות)

  • כף מיץ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה:

בסיר מחממים את השמן.

מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד שהבצל מזהיב.

מוסיפים את השום.

מוסיפים את התרד. אם זה תרד טרי יש לבשל מספר דקות בסיר מכוסה עד שהתרד מתבשל מעט.

מוסיפים את כל שאר החומרים. כמון המים הדרושה היא כזאת שיתקבל רוטב עגבניות סמיך.

מבשלים עוד 15 דקות בסיר מכוסה חלקית. מגישים חם על הפסטה או מקררים ושומרים במקרר.

אפשר למרוח על פיצה כמו במתכון שבלחיצה כאן או להשתמש כרוטב בסיס עגבניות לכל תבשיל.



אפשר להשתמש ברוטב הזה גם לספגטי גזר כמו במתכון פטוצ'יני גזר ברוטב ירקות ונגיעות קייל

בלחיצה כאן


רוצה לדעת כמה יש בכף של ממרחים ורטבים?

הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא לך משוואות מאכלים וגם

מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.

לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה





אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ממרחים #recipes #healthy #Recipe #צמחוני #צמחוני #vegeterian #vegan #טבעוני #איטלקי #מבשליםעםילדים #מתכוניתינוקותוילדים #ילדים