
מרק פטריות קלאסי שגם ילדים אוהבים
10 מנות 30 קלוריות למנה
החומרים:
כף שמן
4 בצלים פרוסים לפרוסות דקות
4 סלסלות פטריות מכל הסוגים (רצוי לגוון)
9 כוסות מים
4 כפות שיבולת שועל טחונה (אפשר מנוקה מגלוטן לרגישים)
מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כוס חלב מכל סוג או כל תחליף חלב שאתם אוהבים
אופן ההכנה:
בסיר גדול מאדים את הבצל בכף שמן כ–10 דקות עד שמזהיב.
בינתיים שוטפים את הפטריות ופורסים לפרוסות עבות.
מוסיפים את הפטריות לסיר ומאדים מספר דקות.
מוסיפים את כל שאר החומרים חוץ מהחלב.
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש כקטנה כרבע שעה.
מסיפים את החלב, מביאים לרתיחה עדינה (להזהר, החלב עשוי לגלוש).
מגישים חם.
מרק פטריות נשמר במקרר 3 ימים.
רוצים להנות מהמון ידע בהרצאות?
בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף

Comments