top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

ירוקים בניחוח אסייאתי

עודכן: 16 באוג׳ 2022


ירוקים בניחוח אסייאתי

צילום - עודד חוברה



נשנוש טעים ומלא בבריאות ירוקה.

לפי הרפואה הסינית הירוק הוא הצבע של האביב, הוא מרגיע ומקרר ומתאים גם לקיץ

מתאים להגיש עם כל ארוחה



8 מנות 15 קלוריות למנה החומרים:

  • 2 בצלים פרוסים

  • 2 שיני שום כתושות

  • 2 תפרחות ברוקולי טריות או שקית ברוקולי קפוא שהופשר

  • אריזת באק צ'וי

  • סלסלת עלי תרד שטופים או חצי מנגולד

  • 4 כפות פטרוזיליה קצוצה לתיבול:

  • כף רוטב סויה

  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

  • כף רוטב פאד תאי

  • חצי כפית ג'ינגי'ר טחון או כף ג'ינג'יר טרי מגורר

  • כפית מלח גס

  • מעט פלפל שחור גרוס גס (לא חובה)


אופן ההכנה: חותכים את הברוקולי לתפרחות קטנות. את שאר הירקות שוטפים היטב וקוצצים גס

בסוטז גדול נון סטיק מאדים את הבצל עד הזהבה.

מוסיפים שום ומאדים עוד כדקה.

מוסיפים את הברוקולי ומאדים במכסה מכוסה עוד כמה דקות,

ברוקולי טרי יש לאדום מעט יותר.

מוסיפים את שאר הירקות ומאדים עוד 3 - 4- דקות במכסה סגור.

מוסיפים את מרכיבי הרוטב, מערבבים היטב.

מאדים עוד 2 -3 - דקות לספיגת כל הטעמים.

מגישים חם, טעים גם קר.


 

רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page