top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

כרובית קראנצ'ית בנינג'ה (וגם בתנור)

עודכן: 5 בנוב׳


כרובית קראנצ'ית בנינג'ה

הכרובית האפויה הזו קראנצ'ית וכייפית בלי טיגון בכלל.

כרובית בנינג'ה או בתנור

היא נשנוש טעים ובריא בכלום קלוריות

ועם פטנט שמחליף את פירורי הלחם בתערובת סודית בריאה וטעימה,

שאפשר להתאים גם למי שנמנע מגלוטן. ומתאימה גם לפסח למי שאוכל שיבולת שועל

מתאים להגיש עם סלט, מנה עיקרית ולקבל ארוחה מלאה אפשר לבחור בכרובית טריה ואם ממש ממהרים גם קפואה זה בסדר גמור. ועוד טיפ – הכרובית מתכווצת באפיה ולכן גם אם נראה לכם שהכנתם כמות גדולה היא תתחסל במהירות....




6 מנות 15 קלוריות למנה

החומרים:

  • כרובית גדולה שטופה וחתוכה לפרחים או שקית (800 גרם) כרובית קפואה שהופשרה לרוטב התיבול:

  • 4 כפות מיונז דל קלוריות

  • כף חרדל

  • מעט מלח לפי הטעם

  • 3 כפות מים

תערובת "במקום פירורי לחם"

  • שומשום מלא או שחור או תערובת של שניהם

  • 5 - 6 כפות סולת מלאה או סובין שיבולת שועל ( ואפשר גם ללא גלוטן)

  • מעט מלח גס

  • מעט פלפל שחור גרוס גס (לא חובה) גיוונים לפירורים - אפשר להוסיף אחד או יותר

  • קצח

  • תערובת - "הכל חוץ מבייגל"

  • עשבי תיבול מיובשים


אופן ההכנה: כרובית בנינג'ה בצי'ק צ'ק,

אם הכרובית טריה חותכים לפרחים ומבשלים במים רותחים 10 דקות עד שהיא מעט מתרככת

אם הכרובית קפואה מפשירים בטמפרטורת החדר או בקערה ובה מים רותחים.

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה גדולה מוסיפים לקערה את פרחי הכרובית ומערבבים עם הרוטב.

כדי להכין את הכרובית האפויה

מערבבים את חומרי "פירורי הלחם" בצלחת עמוקה.

טובלים על פרח כרובית בתערובת עד שהאו מצופה מכל צדדיו.

בנינג'ה

מחממים את הנינג'ה גריל בתוכנית AIRFREE על 200 מעלות ל - 20 דקות,

כשהנינגה על מצב ADD FOOD, מפזרים פרחי הכרובית בתבנית הרשת של הנינגה בשכבה אחת . אחרי 10 דקות הופכים.

בתנור

מפזרים פרחי הכרובית בתבנית מרופדת בנייר אפיה בשכבה אחת . מחממים תנור ל – 180 מעלות. אופים כ – 30 דקות עד שהפרחים מזהיבים קלות. מגישים חם או קר.

נשמר במקרר עוד יומיים אם נשאר משהו.....


 

זה מתכון מעולה שמשלב קלילות עם שמירה על משקל, ואני רוצה לשאול אותך:

תגידי, גם את מיואשת כבר מרוב דיאטות?

גם את לא מבינה למה למרות שאת ממש מקפידה על ספירת קלוריות,

ואולי אפילו עושה פעילות גופנית כל שבוע,

עדיין את לא באמת יורדת במשקל?

גם לך נמאס לרדת במשקל ואחר כך לעלות בחזרה?

אז הנה החדשות הטובות- 

 הפתרון לא נמצא בתפריטים מיוחדים, או איסורי תזונה מגבילים, הפתרון נמצא בגוף שלך - 

איזון הורמונלי הוא המפתח לירידה עקבית במשקל ושמירה על התוצאות לאורך זמן.

בלי תפריטים, בלי לספור קלוריות.


אחרי  37 שנות ניסיון וליווי של אלפי נשים לירידה במשקל-יצרתי את תוכנית

מאוזנת

שבה נעבוד יחד בדיוק על זה:

 14 שבועות שבמהלכם נביא לאיזון את  חמשת ההורמונים,

 שהם "הסוד" למשקל בריא ותקין לאורך זמן, לשחרור מחשקים ואכילה ריגשית, ולפיתוח הרגלי אכילה בריאים.

התוכנית שבנוייה ומיועדת במיוחד לנשים,

מתנהלת בתוך פלטפורמה דיגיטלית ידידותית ובליווי צמוד באמצעות וואטסאפ,


עם תום התהליך ובזכות האיזון ההורמונלי  שתצרי :

* תוכלי להוריד בין 4 ל 10 ק"ג ממשקלך (בכפוף כמובן לנתונים האישיים וההתמסרות שלך לתוכנית).

 תשתחררי מהתלות במתוקים, פחמימות, והמלחמה הבלתי פוסקת בחשקים,

ותוכלי להנות מהם בצורה מתונה בלי להרגיש שאת מאבדת שליטה. 

תפתחי  הרגלים בריאים ואכילה מודעת,

 שיאפשרו לך  להנות  מכל ביס ללא תחושות אשמה,

לאכול פחות באופן טבעי בלי להרגיש "חסכים", ולשמור על המשקל החדש לאורך זמן.

* תורידי את רמות הסטרס בחיים שלך, ותהיי אנרגטית ושמחה יותר.


מוכנה להצטרף? כל הפרטים בלחיצה כאן וגם למטה על התמונה



מאוזנת ריסטראט להרזיה

ואם הגעת לכאן כשאין מחזור בליווי בקרוב ולא בא לך לחכות למחזור הבא,

את מוזמנת להכיר את מאוזנת בקצב שלך בלחיצה כאן או על התמונה


מאוזנת להרזיה

ואתם, הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet

שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות 👇🏽

תגובה אחת

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
נילי ליפשיץ
05 בנוב׳
דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים

הכנתי ויצא מושלם והיה לי כל כך כייף לאכול בלי לחשוב כל הזמן על הקלוריות והדיאטה

לייק

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page