top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

פשטידת כרובית ללא פחמימות וללא גלוטן

עודכן: 23 במאי 2023


פשטידת כרובית ללא פחמימות


ככה בקלות,תכינו פשטידה בריאה, טעימה ודיאטטית וגם ללא פחמימות וגלוטן.

בלי בצק וגם בלי גבינה צהובה והטעם ? מצוין !

דיאטיפ של ליאורה חוברה - אפשר להחליף את הכרובית בברוקולי

8 מנות , 100 קלוריות למנה החומרים

  • כרובית גדולה או שקית של כרובית קפואה

  • 3 ביצים

  • 3 כפות זרעי צ'יה

  • 2 גביעי גבינת קוטג' 5% או כל גבינה 5% שאוהבים. אפשר לשלב גם צפתית מגוררת

  • 1/2 כפית מלח

  • ¼ כפית אגוז מוסקט טחון

  • ¼ כפית פלפל שחור גרוס טרי

לקישוט:

  • עשבי תיבול לפי הטעם (לא חובה)

  • שומשום שחור או מלא לקישוט

אופן ההכנה: אם משתמשים בכרובית טריה שוטפים את הכרובית וחותכים לפרחים קטנים.

אם משתמשים בכרובית קפואה מפשירים בקערה המכילה מים רותחים במשך 10 דקות,

ולאחר מכן מסננים את הכרובית וחותכים לפרחים קטנים.

טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים זרעי צ'יה, גבינות ותבלינים. מערבבים היטב.

מוסיפים את הכרובית ומערבבים שוב. משטחים בתבנית אפיה בגודל 25 – 35 או דומה. אין צורך לשמן. פיירקס מאוד מתאים.

מפזרים מעל עשבי תיבול ו / או שומשום שחור. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ – 30 – 45 דקות

עד שפני הפשטידה מזהיבים – משחימים והיא קפיצית למגע וקיסם הננעץ בה יוצא יבש

 

רוצים דיטוקס אביבי שיעשה טוב לגוף ולנפש שלך?

הכירו את הדיטוקס בשני מסלולים שלי

כל הפרטים , כאן



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page