top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

לחם פשתן - ללא פחמימות

עודכן: 11 באוק׳ 2022


לחם פשתן ללא פחמימות

צילום - עודד חוברה


לחם ללא פחמימות, עשיר מאוד בחומצות שומן אומגה 3, מתאים לימים שבהם לא תרצו לאכול פחמימות. הלחם תורם לפעילות של מערכת העיכול, ולכן יש לשים לב לכמויות הנצרכות לבעלי מעי רגיז.


תבנית אינגליש קייק (15 פרוסות):

55 קלוריות לפרוסה (עם סילאן וחלב)

50 קלוריות לפרוסה (עם ממתיק מלאכותי ומים)

החומרים:

  • 1/2 כוס זרעי פשתן שלמים

  • 2/3 כוס זרעי פשתן טחונים (אפשר לטחון לבד במטחנת תבלינים או לקנות טחון)

  • שקית אבקת אפיה

  • 2/3 כפית מלח

  • כף סילאן או מקבילה של ממתיק מלאכותי (למשל 2 שקיקי סטיביה), לגרסה ללא פחמימות יש לבחור ממתיק מלאכותי

  • 3 ביצים בטמפרטורת החדר

  • 2 כפות זרעי צ'יה

  • 2 כפות שמן, רצוי שמן אגוזים / גרעיני דלעת / שומשום

  • 1/3 כוס מים או חלב

אופן ההכנה: 1. מערבבים את כל החומרים היבשים היטב 2. מקציפים את הביצים, מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה, מוסיפים את הסילאן/ממתיק מלאכותי תוך כדאי הקצפה.

3. מוסיפים גם את המים או החלב וממשיכים להקציף.

4. מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עוד מעט עד שנוצרת תערובת אחידה. 5. מעבירים לתבנית מאורכת, אופים בחום של 180 מעלות במשך 25-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.

מוציאים מהתבנית ומצננים, פורסים רק לאחר שהלחם מתקרר לגמריי.


 

רוצה לרדת במשקל אבל מרגיש.ב מכור לפחמימות ומתוקים?

יש לי פתרון בשבילך

ערכת מתוק טבעי

לגמילה ממתוקים ופחמימות בשילוב צמחי מרפא

לכל הפרטים ולרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page