top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

פשטידת אטריות קונג׳אק

עודכן: 25 באוק׳ 2022


פשטידת אטריות קונג'אק
הפשטידה בשילוב פטריות - הצעת הגשה

צילום – עודד חוברה


*דיאטיפ של ליאורה - דרך נפלאה לשלב את אטריות הקונג'ק

(הנמכרות תחת שמות מותג שונים), במאפה שהוא נטול פחמימות ועשיר בחלבון תוכלו להשתמש בכל ירק שאתם אוהבים, רק חשוב לשים לב לנקז את הנוזלים.

מתאים כחלק מארוחה צמחונית או ארוחת ערב

או ארוחה לאחר פעילות גופנית, בשילוב עם פחמימה מלאה.


פשטידת קונג'אק עם תרד, לפני אפייה
הפשטידה בשילוב תרד לפני אפיה

4 מנות 115 קלוריות למנה החומרים:

  • שקית אטריות קונג'אק (בחנויות הטבע)

  • 250 גרם גבינה לבנה 5%

  • 2 ביצים

  • 3 כפות זרעי צ'יה

  • כוס ירק שאוהבים כמו פטריות, תרד, כרובית, ברוקולי או כל ירק אחר, טרי או קפוא

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • שומשום מלא או שחור לקישוט

אופן ההכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן (3-5- דקות הכנה).

מכינים במקביל את הירקות, אם זה ירק קפוא (למשל כרובית או ברוקולי) יש להפשיר במים רותחים במשך מספר דקות ולחתוך. ירק טרי יש להקפיץ במחבת מספר דקות (אפשר גם להזהיב בצל קודם), ולסנן מנוזלים. מערבבים בקערה את כל החומרים חוץ מהשומשום. מעבירים לתבנית מלבנית בינונית. מקשטים מעל בשומשום, ואופים בתנור עד שפני הפשטידה מזהיבים והיא קפיצית למגע.


 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

יש גם תפריטים ללא פחמימות!

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית




 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page