top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תפוחי אדמה ברוזמרין ומלח גס

עודכן: 8 באוק׳ 2022


תפוחי אדמה ברוזמרין ומלח גס

צילום - עודד חוברה

תוספת שתמיד נחטפת.

אם ישאר משהו למחר,

זה יהיה טעים גם קר!

6 מנות 160 קלוריות למנה (בכל מנה 2 תפוחי אדמה)

החומרים:

  • 10 תפוחי אדמה בינוניים

  • 2 כפות שמן זית מאיכות מעולה

  • כף מלח גס טבעי כמו מלח ים אטלנטי (מומלץ במיוחד, המלח הצרפתי 'פלר דה סל - Fleur de Sel')

  • עלים שטופים מ 3-4 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה, רוחצים, ומייבשים היטב!

חותכים לאורך לשמיניות.

אם תפוחי האדמה גדולים יותר, אז מחלקים כל תפוח אדמה ל-10.

בקערה גדולה מערבבים את תפוחי האדמה החתוכים עם השמן, מלח ועלי רוזמרין.

משטחים בשכבה אחת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ואופים כשעה.

אופים עד שתפוחי האדמה רכים מבפנים וזהובים – שחומים מבחוץ, (לפי מידת ההשחמה שאתם אוהבים).

טעים חם וגם קר!

גיוונים – אפשר להכין באותה דרך גם בטטות וארטישוק ירושלמי.

זמן הכנת הבטטות יהיה קצר יותר.


 

רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תפספסו אף מתכון בריא


פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page