top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

תמונת הסופר/תליאורה חוברה

קרקרים דלי פחמימה מלאים בגרעינים

עודכן: 14 בנוב׳


קרקרים דלי פחמימה מלאים בגרעינים


אם את מחפשת חטיף קראנצ'י, עשיר בטעם ומזין – וכל זה מבלי לוותר על אורח חיים בריא? הקרקרים דלי פחמימה עם גרעינים הם הפתרון המושלם בשבילך

קרקרים טעימים מבלי לחשוש מעומס קלוריות או סוכרים מיותרים.

השילוב של גרעינים עשירים בשומנים בריאים עם סיבים תזונתיים מספקים

תחושת שובע ממושכת, וכל זאת במעט מאוד פחמימות!

כאלה הם הקרקרים האלה:

בריאים, משביעים (אז לא חייבים לאכול 20)

וטעימים ואפשר לאכול אותם עם ממרחים, או ככה סתם.

פשוט לוקחים בחשבון.

אני מאוד ממליצה לגוון בסוגי הגרעינים, האגוזים והתבלינים.

ככה תקבלי בכל פעם קרקרים קצת שונים

הכנסתי לקרקרים פשתן ושומשום לא טחונים שמוסיפים המון טעם בלי להוסיף קלוריות

והם מתאימים גם לטבעונים וגם לנמנעים מגלוטן



25 קרקרים 35 קלוריות לאחד

החומרים: 100 גרם (3/4 כוס) גרעיני חמניות

40 גרם (1/4 כוס) גרעיני דלעת

50 גרם (1/4 כוס) שומשום מלא

30 גרם (1/4 כוס) זרעי פשתן שלמים

25 גרם (1/4 כוס) צ'יה

כפית מלח

אורגנו

פפריקה רגילה או מעושנת

170 מ"ל (3/4 כוס) מים

אפשר לגוון בתבלינים

עשבי תיבול למי שאוהב ים תיכוני

צ'ילי גרוס למי שאוהב חריף

גרעינים כמו קצח, פשתן, זעתר וכו'

לקישוט מעל

קצח, מלח גס, שומשום מלא

אופן הכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות 1. מערבבים בקערה גרעיני חמניות, גרעיני דלעת, שומשום, זרעי פשתן, צ'יה, מלח, פפריקה ואורגנו יבש ומערבבים. לבסוף מוסיפים את המים ומערבבים. מניחים בצד למשך 20 דקות.

2. לאחר 20 דקות מערבבים שוב ויוצקים את התערובת על תבנית האפייה המכוסה בנייר אפייה

ומשטחים בצורה אחידה.

אם תרצו לדייק, השתמשו במערוך בין שני גיליונות נייר פרגמנט כדי להשיג עובי אחיד לבצק הקרקר שלכם. לשכבה דקה, בעובי של 1/3 ס"מ, לקבלת פריכות מקסימלית.

3. מעבירים לתנור ואופים ב-180°C למשך 30 דקות.

משאירים בתנור (כשהוא כבר כבוי) למשך 15-20 נוספות

ורק אז מוציאים ומצננים לגמרי.

כך תקבלו קרקרים פריכים וטעימים.

יצא מהתנור
יצא מהתנור

מקררים לגמריי לפני שחותכים סופית.

שוברים לקרקרים בגודל שאתם אוהבים ומאחסנים בקופסה אטומה.

אם הפריכות נפגעה, מומלץ להניח אותם על נייר אפיה

ולהכניס לתנור שחומם על 100 מעלות במשך 20-25 דקות.

לאחר מכן יש להניח לקרקרים להתקרר לגמרי.


אפשר גם להקפיא. לשם כך, לאחר שקיררת וחתכת, הקפיאי בשכבה אחת על תבנית אפייה למשך כשעה. ואז להעביר אותם לכלי אטום למקפיא. נשמרים עד 3 חודשים!



ערמת קרקרים

 

קרקרים דלי פחמימה הם מתכון דל פחמימה מעולה.

והוא משתלב ממש מצוין בתוכנית

תוכנית CARB DETOX

השיטה שעזרה לעשרות אלפי נשים, לצאת מהתקיעות ולרדת במשקל, מהר ובטוח

30 יום שיעזרו לך להתניע את ההרזיה שלך


וסוף סוף לראות את מחוג המשקל פונה לכיוון הנכון

תוכנית דלת פחמימות בריאה ומהודקת בפלטפורמה דיגיטלית וליווי צמוד בוואצאפ,

שתעזור לך להכנס לתהליך הרזיה

לרדת במשקל 

ולצמצום משמעותי במשקל ובהיקפים בצורה טבעיתללא ספירת קלוריות!

תוכנית און-ליין מעשית בהנחיה ובתמיכה מלאה שלי

ירידה במשקל | ליווי ותמיכה קבוצתי  | מתכונים |תפריטים

וגם אפשרות לצמחי מרפא




כדי לעשות CARB DETOX,

להפחית פחמימות וגם בהמשך להנות מפחמימות 

ועדיין לרזות ואח"כ להמשיך לשמירה על המשקל,

 והצטרפות למחזור הקרוב לחצי כאן או על התמונה

תוכנית CARB DETOX

הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet

שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות

   ⏬

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך