top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

בורקס דפי אורז בנינג'ה ובתנור

עודכן: 27 ביוני


בורקס דפי אורז

בורקס דפי אורז - התחליף האולטימטיבי לבורקס, עם טריק שעושה אותו כל כך קראנצ'י,

שפשוט קשה להאמין כמה זה טעים וביחד עם זה דל כל כך בקלוריות.

ללא גלוטן, מעט פחמימות ובלי שומן ושמן

אפשר להכין גם בנינג'ה גריל וגם בתנור.

10 מנות= 10 בורקס = 70 קלוריות למנה

החומרים:

  • 20 דפי אורז בינוניים (אפשר לבחור כל גודל שתרצו ולחשב את כמות הקלוריות) בדפים שאני השתמשתי יש 20 קלוריות בכל אחד

להשריית דפי האורז:

ביצה

300 מ"ל מים

כף רוטב טריאקי

מעט מלח

למלית:

250 גרם גבינת שמנת 5% או ריקוטה 5% (חשבו לבחור גבינות אלה שמכייון שהן נשארות מוצקות באפיה

100 גרם צפתית מגוררת 5%

ביצה

פרוסת גבינה צהובה 5% חתוכה לחתיכות קטנטנות

2 כפות סובין שיבולת שועל

גיוונים במילוי:

בצל ירוק או עירית קצוצים, זיתים קצוצים, תרד קצוץ, פטרוזיליה וכו'

גיוונים בציפוי:

שומשום מלא, שומשום שחור, קצח, תערובת בייגל, דואה


בתנור לפני אפיה בנינגה אחרי אפיה בנינגה לפני אפיה


אופן ההכנה:

בנינג'ה גריל:

להכנת בורקס דפי אורז בנינגה נשתמש בסלסלת טיגון וצלייה.

נוציא אותה מהמכשיר לפני החימום ונרפד אותה בנייר אפיה.

רצוי כזה שמתאים לנינגה עם חורים.

מחממים את מכשיר בתוכנית BAKE על 180 מעלות ל - 20 דקות.

כשרק סיר הבישול הבסיסי בתוכו



בתנור:

מחממים על תוכנית טורבו ל - 180 מעלות.

מרפדים תבנית בנייר אפיה.

הכנת הבורקס:

בקערה שטוחה שיכולה להכיל את דף האורז בכל גודלו טורפים את מרכיבי ההשריה.

בנפרד מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עם הגיוונים שבחרת.

מכינים משטח שייש נקי ונוח לעבודה. או צלחת שטוחה גדולה

הסוד הוא להשתמש ב - 2 דפים לכל בורקס. אני קניתי דפי אורז צבעוניים (סלק, כורכום),

אז יצאו בורקסים צבעוניים.

להכנת בורקס דפי אורז משרים דף אורז ראשון ל2 שניות מכל צד בקערת ההשריה.

מוציאים,

מניחים על משטח ישר כמו שייש או צלחת שטוחה עגולה וגדולה, כשהדף פרוס

מיד חוזרים על התהליך עם דף נוסף ומניחים על הדף הראשון.

חשוב לעבוד ממש מהר כי אחרת דפי האורז מתחילים להיות רכים מידי לעבודה.

מניחים במרכז הדף - 2 כפות מהמלית לכל האורך.

מגלגלים ביחד את שני הדפים.

ומעבירים מיד לתבנית התנור או סלסלת הטיגון של הנינג'ה.

לאחר שכל הבורקס בתבנית, מורחים מעל מתערובת ההשריה.

מפזרים אחד או יותר מחומרי הציפוי.

אופים לפי ההוראות.

בנינג'ה 15 - 20 דקות (כדאי לבדוק את מידת העשיה לאחר 15 דקות)

בתנור האפיה נמשכת כ - 40 - 50 דקות.

הבורקגס מוכנים כשהם זהובים - שחומים.

מגישים מיד!

 

ליאורה חוברה במרפאה

רוצה לרזות ולא מצליחה לבד?

את רוצה יחס אישי ותוכנית שמותאמת רק לך?

מרגישה שהאכילה הרגשית ממש משתלטת עלייך?

אני רוצה להכיר לך את תוכנית הפרימיום שלי שמשלבת מפגשים אישיים 1 על 1

עם עבודה בתוכנית מהודקת על נושאים של אכילה רגשית

בעזרת כלים מעולם ה - NLP , CBT, ACT וסכמה תרפיה

כל הפרטים ורכישת התוכנית בהנחה לזמן מוגבל כאן


הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק .