• Liora Houbara

הגרנולה של ליילה משאטו טוויליאר - Laila's Muesli

עודכן ב: 9 נוב 2019




בטיול האחרון שלנו בצרפת, באירוח כפרי ומתוק, הגישה לנו ליילה המארחת המקסימה גרנולה מושלמת.

היא שיתפה אותנו בהנאה במתכון בעודינו מלקקים את האצבעות.

ארוח מומלץ - https://www.chateaulathuiliere.com





החומרים:

  • 150 גרם שיבולת שועל

  • 40 גרם פצפוצי אורז

  • 50 מ״ל דבש

  • 50 מ״ל מיץ תפוזים

  • 80 גרם פירות יבשים

  • 80 גרם אגוזים



אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים את שיבולת השועל ופצפוצי האורז ביחד, מוסיפים דבש חם ואת מיץ התפוזים ומערבבים היטב.

מסדרים על תבנית אפייה עם נייר אפיה.

אופים במשך 20 דקות, מקררים, ושוברים בעדינות.

אם רוצים את הגרנולה בתוך תחתית לעוגה או קינוח, לאחר 10 דקות להשתמש בחתכן עוגיות עגול כדי ליצור את הצורה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק.


אפשרות הגשה:

אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן

או להגיש מעל סמודי בול או מתחת ליוגורט בטעמים אמיתיים




לעוד מתכונים מתוקים באתר שלי הכנסו לכאן

רוצה לדעת איך לאכול מתוקים במידה?

הרשמ/י בלינק בלחיצה כאן או על התמונה

וקורס חינמי בדרך למייל שלך.

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#dietrecipe #lowcalorie #עוגותמתוקיםוקינוחים #צמחוני #צמחוני #ארוחתבוקר #פירות #sweet

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד