top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

הגרנולה של ליילה משאטו טוויליאר - Laila's Muesli

עודכן: 14 ביולי 2023




בטיול האחרון שלנו בצרפת, באירוח כפרי ומתוק, הגישה לנו ליילה המארחת המקסימה גרנולה מושלמת.

היא שיתפה אותנו בהנאה במתכון בעודינו מלקקים את האצבעות.





החומרים:

  • 150 גרם שיבולת שועל

  • 40 גרם פצפוצי אורז

  • 50 מ״ל דבש או תחליף, רצוי על בסיס סטיביה

  • 50 מ״ל מיץ תפוזים

  • 80 גרם פירות יבשים

  • 80 גרם אגוזים



אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות

מערבבים את שיבולת השועל ופצפוצי האורז ביחד, מוסיפים דבש חם ואת מיץ התפוזים ומערבבים היטב.

מסדרים על תבנית אפייה עם נייר אפיה.

אופים במשך 20 דקות, מקררים, ושוברים בעדינות.

אם רוצים את הגרנולה בתוך תחתית לעוגה או קינוח, לאחר 10 דקות להשתמש בחתכן עוגיות עגול כדי ליצור את הצורה ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק.


אפשרות הגשה:

אפשר לקשט ברוטב פירות יער שהמתכון שלו נמצא כאן

או להגיש מעל סמודי בול או מתחת ליוגורט בטעמים אמיתיים