• Liora Houbara

חזה עוף איטלקי בעגבניות שרי ויין

עודכן ב: 12 אפר 2020



תבשיל מהיר בניחוח איטלקי שמתקתקים לארוחה בריאה וטעימה.

והוא גם ללא גלוטן!



4 מנות, 220 קלוריות למנה

החומרים:

  • 600 גרם חזה עוף נקי משומן וחתוך לרצועות

  • כף שמן

  •  2 בצלים קלופים ופרוסים

  • 4 שינים שום כתושות

  • 2 כוסות עגבניות שרי חצויות

  • חצי כפית מלח

  • חופן פטרוזיליה קצוצה

  • חצי כוס קמח רגיל

  • כוס יין לבן

  • חצי כוס חלב קוקוס דל שומן

אופן ההכנה:

בסוטז רחב מאדים את הבצל בכף שמן עד שהוא מזהיב, מוסיפים את השום ומערבבים עוד 2 דקות.

מוסיפים עגבניות, מלח ופטרוזיליה. מערבבים, מעבריים לאש קטנה ומבשלים כמה דקות בסיר מכוסה עד שהעגבניות מתרככות.

מוסיפים את היין ומבשלים עוד כמה דקות בסיר פתוח. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים.

במקביל מערבבים את רצועות חזה העוף עם הקמח עד שהרצועות מכוסות בקמח.

מוסיפים את רצועות העוף לסיר ומערבבים בעדינות, עד שכל רצועות העוף מכוסות ברוטב.

מבשלים 5 – 6- דקות עד שכל רצועות העוף מלבינות בתוך הרוטב.

מגישים עם פסטה קצרה, ריביולי או ניוקי.



רוצים עוד מתכון מעולה שהולך ביחד?

מדליוני בטטה באפייה מהירה

לחצו כאן או על התמונה למתכון המלא


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה



אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#בשריםודגים #עוף #Recipe #chicken #meatandfish #יוםהעצמאות #ללאגלוטן