• Liora Houbara

ממרח פסטו אגוזים

עודכן ב: 27 מרץ 2019


סטיילינג וצילום - ענבר חוברה


ממרח פסטו עם טוויסט הולך מצוין עם פסטה אבל אפשר למרוח סתם בכייף על פרוסת לחם מלא


צנצנת ממרח – 600 קלוריות ; כ – 30 קלוריות לכף החומרים:

  • 2 כוסות עלי בזיליקום

  • 50 גרם אגוזי מלך

  • 3 כפות שמן זית מאיכות מעולה

  • מלח גס

  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם

  • מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה: מכינים צנצנת זכוכית מעוקרת – רוחצים היטב במים וסבון את הצנצנת והמכסה.

ממלאים את הצנצנת במים רותחים ומשאירים עד שהמים מתקררים.

טובלים את המכסה במים רותחים לאותו משך זמן.

מכניסים את כל החומרים למעבד מזון ומפעילים לסירוגין עד שנוצר המרקם החביב עליכם.

מעבירים לצנצנת. שומרים בקירור. נשמר במקרר עד חודשיים בכלי אטום.



והנה קיגל פסטו וצפתית שממרח הפסטו הזה משלב בו מצוין


וגם לחם פסטו מרגש שעושה שימו באותו ממרח


רוצה לדעת כמה יש בכף של ממרחים ורטבים?

הספר 365 יום בלי תירוצים, מביא לך משוואות מאכלים וגם

מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע.

לכל הפרטים על הספר לחצ/י כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ממרחים #recipes #healthy #Recipe #צמחוני #צמחוני #vegeterian #vegan #טבעוני #ללאפחמימות #איטלקי #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד