• Liora Houbara

מרק ירקות ובורגול

עודכן ב: 27 מרץ 2019



מרק משביע, בריא וטעים. אפשר לגוון בסוגי הירקות ולהשתמש בה שאתם אוהבים



10 מנות , 50 קלוריות למנה

החומרים לסיר משפחתי גדול:

  • כף שמן

  • 2 בצלים חתוכים לקוביות

  • 3 גזרים פרוסים לעיגולים

  • חתיכת דלעת חתוכה לקוביות

  • 2 קישואים חתוכים לקוביות

  • 100 גרם רסק עגבניות

  • 1/2 כוס בורגול עבה

  • 12 כוסות מים רצוי מינרלים

  • 2 כפות אבקת מרק אורגנית

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • 1/2 כפית דבש או סילאן לטבעונים

  • כף מיץ לימון טרי

  • כפית כמון

  • כפית כורכום

  • חופן פטרוזיליה קצוצה



אופן ההכנה:

בסיר גדול מחממים את השמן. מוסיפים את הבצל ומאדים עד הזהבה.

מוסיפים את כל הירקות, מים, רסק עגבניות ותבלינים, חוץ מהבורגול והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ – 20 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. מוסיפים את הבורגול. מערבבים היטב, מבשלים עוד כ 20 - 30 דקות עד שהבורגול מתבשל אבל לא הופך דייסתי.5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את הפטרוזיליה. רצוי לערבב מידי פעם, תוך כדי בישול. מגישים חם





הולך מצוין עם מנה פשטידת פטנט לארוחה קלילה

לחצו כאן למתכון פשטידת פטנט שגרף אלפיי תגובות ברשת


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה

אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק

אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#צמחוני #צמחוני #מתכוניחגים #dietrecipe #Recipe #recipes #lowfat #חגיתשרי #חוליסוכרת #טבעוני #מרקים #מרקקר #ללאגלוטן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד