סלט דלעת וגרעיני דלעת

עודכן ב: 27 מרץ 2019


צילום - עודד חוברה


דלעת וגרעיניה הם שילוב ממש מיוחד שיעשה לכם סלט שמח בפה!

ויש גם גרסה טבעונית!



8 מנות, 50 קלוריות למנה

החומרים:

  • כ – 400 גרם דלעת חתוכה לקוביות מלבניות

  • חופן נענע קצוצה

  • חופן פטרוזיליה קצוצה

  • 2 כפות חמוציות

  • 30 גרם גרעיני דלעת

  • כפית ג'ינג'יר טרי מגורר

  • 100 גרם פטה עיזים 5% או תחליף גבינה טבעוני (ואז הקלוריות על פי ההבדל)

החומרים לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית

  • 3 כפות רכז רימונים

  • 3 כפות חומץ בלסמי

  • מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:

מבשלים את הדלעת במים ממולחים קלות עד שהיא מתרככת אבל עדין נשארת מוצקה.

מסננים, מקררים וחותכים לגפרורים.

מעבירים לקערת הגשה.

מוסיפים את כל שאר החומרים.

מערבבים את חומרי הרוטב בצנצנת סגורה או שייקר.

שופכים את הרוטב על הסלט ממש לפני ההגשה.. מערבבים בעדינות





רוצים עוד מתכון מיוחד עם דלעת לארוחת ערב קלילה ומהירה?

פריטטה דלעת ובייבי תרד!

לחצו כאן או על התמונה לקבלת המתכון


רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?

אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי

כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו

רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#צמחוני #dietrecipe #טבעוני #Recipe #lowfat #lowcalorie #vegan #שבועות