- Liora Houbara
קציצות טונה בתנור בקלי קלות
עודכן ב: 27 מרץ 2019

צילום - עודד חוברה
קציצות הטונה האלה מלאות בבריאות ובאומגה 3 שהיא חומצת שומן ייחודית לדגים, ושכולנו צריכים לקבל ממנה עוד בתפריט שלנו
24 קציצות, 3 קציצות במנה, 240 קלוריות למנה
פיתוח והכנת מנה - אביטל תקוה - שפית פרטית
החומרים לקציצות:
8 קופסאות טונה במים ( 120 גרם לקופסא משקל מסונן)
1 קופסת טונה בשמן
5 ביצים
2 כפות מיונז קל
1 כף שמן שומשום
צרור קצוץ פטרוזיליה
3/4 כוס בצל ירוק - קצוץ דק כולל החלק הלבן
כפית ג’ינג’ר טרי קצוץ
מלח ופלפל לפי הטעם
4 – 5- כפות סובין שיבולת שועל
אופן ההכנה: סוחטים היטב את הטונה מנוזלים
מוסיפים את שאר המרכיבים ללא הביצים, טועמים ומתקנים את תיבול.
מוסיפים את הביצים ומערבבים שוב
מחממים תנור ל180 מעלות
מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה ומשמנים מעט במברשת עם שמן שומשום
יוצרים קציצות בידיים רטובות ומניחים בתבנית
מברישים מלמעלה בשמן שומשום
מכניסים לתנור ל40 דקות .עד שהקציצות מזהיבות מעט וקפיציות למגע. מגישים עם ירקות, אורז או פירה.
הולך מצוין עם גזרים צבעוניים קלויים בשום ופטרוזיליה.
המתכון בלחיצה כאן או על התמונה
רוצה לדעת איך אפשר לשלב מתכונים טעמים בדיאטת הרזיה?
אני מזמינה אותך להכיר את תפריטי ההרזיה הבריאים שלי
כל הפרטים בלחיצה כאן או על התמונה
אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק
אהבתם את המתכון? שתפו גם את החברים שלכם.
רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן
#מתכוניחגים #בשריםודגים #meatandfish #flourfree #recipes #dietrecipe #Recipe #lowcalorie #lowfat #ילדים #צמחוני #צמחוני #שבועות