הפוקי בול הוא מנת אוכל רחוב שהגיעה מהוואי וכבשה את העולם המערבי.
במקור היא מבוססת על דג נא עם אורז וירקות בקערה ואת המרכיבים בוחר כל סועד.
תמיד יהיה בה חלבון, פחמימה וירקות.
אז החלטתי לקחת את זה לתחום המרקים, ולהכין מרק בהרכבה עצמית.
בוחרים אחד מכל קבוצה, ומקבלים ארוחה שלמה, צבעונית ובריאה בקערה.
אפשר בכל גרסת תיבול שאוהבים.
אפשר בשרי, צמחוני או טבעוני.
עשבי תיבול ותבלינים יתנו לקערה גם טעם, גם צבע וגם המון בריאות.
החומרים לסיר גדול
1 כף שמן
1 בצל קצוץ
מנות חלבון כממספר הסועדים
כוס פחמימה ( אחרי בישול) כמספר הסועדים
כמה שיותר ירקות ( לפחות 1/2 כוס לסועד)
2 כוסות מים רצוי מינרלים, לכל סועד
עשבי תיבול ותבלינים שאתם אוהבים ומתאימים לסגנון שבחרתם
למשל כורכום שמנטרל רעלים ועדין בטעמו. ו / או שום שהוא ממש האנטיביוטיקה של הטבע.
אופן ההכנה:
מאדים עד הזהבה את הבצל בכף שמן.
מוסיפים את שיני השום ( אם בחרתם להוסיף) ומבשלים עוד 2 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
מזהיבים בצל בתחתית הסיר,
אם החלטתם להוסיף שום, מוסיפים את שיני השום ומבשלים עוד 2 דקות תוך ערבוב מידי פעם.
ואז מוסיפים את כל שאר המרכיבים. יש כמובן לקלוף ולחתוך את כל הירקות
מים, תבלינים ועשבי תיבול קצוצים.
מבשלים עד שהעוף ( אם בחרתם) מוכן, והירקות רכים.
ומגישים חם ובכל צלחת שמים מרכיב מכל קבוצה
רוצה לדעת איך אפשר לרדת במשקל למרות שחורף בחוץ
בלי לוותר על מתוק יומי?
מזמינה אותך להכיר את קיט החורף
חורף קל על המשקל
צמחי מרפא ותפריט הרזיה
כל הפרטים בלחיצה כאן או לרכישה מיידית
אשמח לכל תגובה או שאלה,
הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.
כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות
רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?
לקבל המון טיפים קלים ובריאים
מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.
יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי
אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף
Comentarios