top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

פלפלים מוקפצים עם פטריות

תמונת הסופר/ת: ליאורה חוברהליאורה חוברה

עודכן: 17 ביוני 2023


פלפלים מוקפצים עם פטריות



מכינים בקלי קלות תבשיל ירקות שאפשר להוסיף לכל ארוחה וגם לכריך או חביתה.



4 מנות, 30 קלוריות למנה

החומרים:

  • כף שמן

  • 1פלפל אדום

  • 1 פלפל צהוב

  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות פרוסות

  • 3 שיני שום פרוסות

  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

  • כף רוטב סויה

  • כפית סילאן

  • כפית רוטב צ'ילי מתוק

  • מלח ופלפל לפי הטעם



אופן הכנה:

שוטפים את הירקות ופורסים לפרוסות

במחבת נון סטיק מחממים את השמן. מוסיפים את הפלפלים מקפיצים תוך ערבוב כ – 5 דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד כדקה.

מוסיפים את כל שאר החומרים. מערבבים היטב ומבשלים עוד 1 -2 דקות

מגישים חם או קר



 

רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה




 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page