Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד

  • Liora Houbara

פלפלים מוקפצים עם פטריות

עודכן ב: 27 מרץ 2019


צילום - עודד חוברה


מכינים בקלי קלות תבשיל ירקות שאפשר להוסיף לכל ארוחה וגם לכריך או חביתה.



4 מנות, 30 קלוריות למנה

החומרים:

  • כף שמן

  • 1פלפל אדום

  • 1 פלפל צהוב

  • סלסלת פטריות שמפיניון טריות פרוסות

  • 3 שיני שום פרוסות

  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

  • כף רוטב סויה

  • כפית סילאן

  • כפית רוטב צ'ילי מתוק

  • מלח ופלפל לפי הטעם



אופן הכנה:

שוטפים את הירקות ופורסים לפרוסות

במחבת נון סטיק מחממים את השמן. מוסיפים את הפלפלים מקפיצים תוך ערבוב כ – 5 דקות. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עוד כדקה.

מוסיפים את כל שאר החומרים. מערבבים היטב ומבשלים עוד 1 -2 דקות

מגישים חם או קר




רוצים עוד מתכון מנצח של ירקות?

כרובית בתיבול הודי!

המתכון המלא בלחיצה כאן או על התמונה


רוצים עוד מתכונים כאלה? וגם המון תפריטים לכל ימי השנה?

הכירו את הספר 365 יום בלי תירוצים, בלחיצה כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, וגם לשמוע איך יצא, מתחת למתכון בתגובות הפייסבוק אהבתם את המתכון? שתפו רוצים לקבל מתכונים למייל ? הרשמו כאן

#ירקות #ללאפחמימות #vegetables #טבעוני #צמחוני #dietrecipe #flourfree #lowfat #lowcalorie #carbfree #פסח #יוםהעצמאות #ללאגלוטן