top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

Overnight Oats- שיבולת שועל שמכינים יום לפני

עודכן: 31 במרץ


Overnight Oats- שיבולת שועל שמכינים יום לפני

צילום והכנה - ענבר חוברה

במקום להכין את דייסת שיבולת השועל הרגילה שאתם מכירים.

מכינים ערב לפני גרסה טעימה לא פחות - Overnight Oats.

שתחכה לך במקרר כדי שתוכלי לקחת לעבודה ארוחת בוקר שווה ואיכותית. יש המון מקום לדימיון ואפשרות ליצירת המעדן הפרטי שלכם,

ומאוד קל להכנה לאנשים שמאוד ממהרים בבוקר.


באופן המסורתי, אהיה חייבת לקחת אתכם לשוויץ בשנת 1900.

רופא בשם מקסימיליאן בירצ׳ר חיפש פתרונות להזין את המטופלים שלו,

שהיו צריכים לאכול דיאטה המבוססת בעיקר על פירות וירקות.

הבירצ׳ר המקורי היה מורכב משיבולת שועל שהושרתה במיץ לימון ומים במשך כל הלילה, והוגשה עם יוגורט.

מאז, השוויצריים אימצו את הבירצ׳ר מוזלי לתפריט שלהם

והוסיפו לו גרסאות שונות ותוספות,

כמו מיץ תפוחים בנוסף למיץ לימון,

ובבוקר הוסיפו יוגורט, תפוח מגורר, קינמון, פירות ואגוזים.

הייחודיות בOvernight Oats היא שאפשר להשתמש באיזה נוזל שמתחשק כמו צ׳אי, מאטצ׳ה, קפה, מיץ פירות... כל רעיון העולה בדעתכם,

כך שגם אם זו ארוחת הבוקר שלכם בכל יום מימי השבוע לעולם לא יהיה לכם משעמם!

אפשר גם לקחת בצנצנת לעבודה או לבית הספר.


2 מנות בינוניות או 4 קטנות

החומרים לבסיס:

  • 1 כוס שיבולת שועל

  • 1 כוס חלב (או כל חלב אחר מועדף)

  • 1 כף זרעי פשתן (אופציונלי, מאוד מומלץ!)

  • 2 כפיות ממתיק מועדף (מייפל אמיתי/ דבש/ סילאן/ אגבה/ מולסה) או תחליף אני ממליצה מבוסס על סטיביה

תוספות:

  • חצי כוס פירות חתוכים מועדפים שיכנסו לתוך התערובת (תפוח, בננה, בריז, תמרים)

  • 1 כפית קינמון או כל תבלין אחר מועדף (אופציונלי להוסיף קמצוץ אגוז מוסקט)

  • חצי כפית תמצית וניל אמיתי

מה עוד?

  • צנצנת עם מכסה


והנה כמה שילובים מעניינים במיוחד

( השילובים כוללים את הממתיק, אין צורך להוסיף גם את הממתיק לעיל)

– מערבבים את כל מרכיבי השילוב ומוסיפים לבסיס.

  • בטעם עוגת גזר – 1/4 כוס גזר מגורד + 1/4 כפית קינמון + 2 כפות אגוזים

  • בטעם פירות יער - לימון – 1/2 כוס פרי יער קפוא שהופשר + כפית גרידת לימון + 1/4 כפית וניל + כפית ריבת פירות יער

  • בטעם שוקולד - תותים – כפית דבש + 1/4 כוס תותים חתוכים + כף אבקת קקאו

  • בטעם שטרודל תפוחים – כפית דבש + כפית ממרח אגוזים + 2 כפות שברי אגוזים + 1/2 כוס רסק תפוחים טבעי

  • בטעם פינה קולדה – כפית דבש + כף שבבי קוקוס + כף שבבי שקדים + 1/4 כוס אננס חתוך

  • לציפוי - חופן אגוזים, פירות מיובשים, שבבי קוקוס, גרעיני דלעת ופירות טריים

אופן ההכנה:

מערבבים את כל המרכיבים יחד בצנצנת, חוץ ממרכיבי הציפוי.

סוגרים את הצנצנת או מעבירים לכלים חד פעמיים עם מכסה.

מעבירים לצינון במקרר למשך כל הלילה (או לפחות 4 שעות).

בבוקר אפשר לצפות בחופן אגוזים, פירות יבשים, שבבי קוקוס, גרעיני דלעת, פירות טריים לפי טעמכם.



המתכון נכתב כחלק מפרוייקט חזרה לביצפר, ״מועדון ארוחת הבוקר״.

בשיתוף פעולה עם ענבר חוברה, בעלת הבלוג EndlessTrip

העוסק בטיולים, לייף סטייל, אוכל ובריאות.

 

המתכון הזה משתלב מצוין בדיאטה לירידה במשקל.

אבל אם את מרגישה שהמתוקים שולטים בך ואת מרגישה שאת זקוקה לקצת עזרה,

אני רוצה להכיר לך את קיט הצמחי המרפא LIGHT & SLIM

באמצעות שימוש ב - 15 צמחי מרפא איכותיים במינונים מדויקים

הקיט מסייע לשפר את תחושת השובע, להפחית את רצון במתוקים

ולעזור לך לרדת במשקל בקלות בדיאטה בריאה ואיזון תזונתי.

זה למשל מה שכתבה עליו חוה


עדות על קיט צמחי מרפא

הקיט מגיע עם תפריט יומי, מתואם, לירידה בריאה במשקל ועוד המון בונוסים שיעזרו לך בתהליך.

אל תתפשרי על בריאותך ועל אושרך. בחרי בדרך נכונה ט,בעית ואפקטיבית לירידת משקל ושיפור הבריאות.

אני מזמינה אותך להתחיל את המסע הבריאותי שלך כעת ולהזמין את קיט צמחי המרפא עוד היום.



 

הכנתם?

אני רוצה לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

אפשר לתייג אותי באינסטגרם .instagram.com/liorahoubara

 וגם בפייסבוק .facebook.com/liora.houbar.diet

שאלות, שיתופים, הצעות וכמובן צילומים אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות 👇🏽

פוסטים קשורים

הצג הכול

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

שתפו את המתכון עם אחרים