top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

סמודי בול - קערת חד קרן

עודכן: 1 באוג׳ 2023


סמודי בול - קערת חד קרן

צילום - ענבר חוברה



כשהתחלתי את הפרוייקט הזה היה לי מאוד ברור שנושא חדי הקרן יככבו. ובכן מה יותר צבעוני מקסים וקסום מיוניקורן?!

אז החלטתי לעשות קערה משולבת בעלת שני צבעים מיוחדים שיצרו אווירה של חדי קרן, בנוסף גם עיצבתי במיוחד חתכני עוגיות בצורת חדי קרן והכנתי בליס בולז צבעוניים מהמתכון הזה כדי לקשט.


סמודי בול - קערת חד קרן
מה יותר צבעוני מקסים וקסום מיוניקורן?!

אני בחרתי בספירולינה כחולה ואבקת פיטאיה, אבל תוכלו להחליף בכל סופר פוד ורוד או כחול אחר שתבחרו מהמדריך המלא !


בננות מלכות האנרגיה, ופירות יער מלכות נוגדי החמצון.

נוסיף לזה ספירולינה כחולה לאנרגיה ופיטאיה לנוגדי החמצון, וקיבלנו שילוב מהסרטים!


סמודי בול - קערת חד קרן
בננות מלכות האנרגיה, ופירות יער מלכות נוגדי החמצון - נוסיף לזה ספירולינה כחולה לאנרגיה ופיטאיה לנוגדי החמצון, וקיבלנו שילוב מהסרטים


הכינו את הסופר פוד הרורד והכחול האהובים עליכם

ובואו נתחיל!



החומרים:

חומרי הבסיס -

כחול -

  • 1.5 בננה גדולה קפואה

  • 1/4 כוס מלון לבן קפוא

  • 1/4 כפית אבקת ספירולינה כחולה

ורוד-

  • 1 בננה קפואה גדולה

  • 1/2 כוס פירות יער קפואים

  • 1 כפית אבקת פיטאיה

החומרים לציפוי -

  • פירות יער קפואים

  • ענבים שחורים/ אדומים

  • פיטאיה

  • פיטנגו

  • אננס

  • בוקיניז

  • שבבי קוקוס

אופציונלי לקישוט -

  • כדור אנרגיה כחול



אופן ההכנה:

מעבדים את כל המרכיבים של התערובת הוורודה בבלנדר עד שנוצר מרקם אחיד.

מעבירים חצי מהתערובת לקערה, מקפידים שהתערובת תהיה בצד אחד של הקערה (התערובת צריכה להיות סמיכה ועמידה כמו סורבה).

מעבדים את כל המרכיבים של התערובת הכחולה בבלנדר עד שנוצר מרקם אחיד.

מעבירים חצי מהתערובת לקערה, מקפידים שהתערובת תהיה בצד אחד של הקערה (התערובת צריכה להיות סמיכה ועמידה כמו סורבה).

בעזרת כפית יוצרים צורות בין הוורוד לכחול (ממש בעדינות ולא יותר מידי)

מצפים בציפוי שבחרתם, מקפידים להניח את הציפויים הוורודים סגולים על הצד הכחול ואת השאר על הצד הוורוד.




סמודי בול - קערת חד קרן

 

כתבה זו היא חלק מפרוייקט ״איך לצבוע את האוכל שלכם עם סופר פודס״

שיתוף פעולה ענקי עם ענבר חוברה ומגזין X-net

ענבר חוברה

בלוגרית של לייפסטייל, טיולים ואוכל

הפקה, מתכונים, כתיבה, סגנון (סטיילינג) וצילום

ליאורה חוברה

דיאטנית קלינית .MSc רפואה סינית וצמחים, ומאסטר NLP לבריאות והרזיה

ערכים תזונתיים ומידע מקצועי אודות הצבעים השונים באוכל

דרק סימפסון

צלם

צילום, וסגנון (סטיילינג)

Rawnice

אבקות סופר פוד

רויאל באלי סרמיקס

כלי קרמיקה

מגזין X-net




עוד מתכונים בסדרה