• Liora Houbara

נייס קרים יין ויאנג - Yin Yang Nice Cream

עודכן ב: 21 יול 2019


צילום - דרק סימפסון


נייס קרים Nice Cream, הוא בעצם הביטוי החדש לגלידה טבעית ברב המקרים היא טבעונית וללא סוכר - ועשויה מבננות או פירות אחרים.

נייס קרים זו דרך נפלאה ללכת עם ולהרגיש בלי, עם המתוק ובלי הקלוריות המיותרות, החומרים המשמרים והשומנים או הסוכרים הלא רצויים (ובמקרה הטבעוני - גם בלי מוצרים מן החי).


במתכון הזה נשתמש בבנות בתור הבסיס לנייס קרים, ונשלב אותן עם אבקות סופר פודס וטעמים מדהימים.


המרקם לא פחות מדהים ממרקם של גלידה איכותית וטובה בזכות הבננות.

באופן כללי, תוכלו לשלב את האבקות אהובות עליכם, הציפויים הכי שווים, והטעמים שאתם הכי אוהבים - עם בננות קפואות - ואנחנו מבטיחות שזה יצא מדהים!

בחרו את צבע הסופר פוד אהוב עליכם ובואו נתחיל!




החומרים:

לבן-

  • 1.5 בננה גדולה קפואה

  • 1 כף יוגורט או יוגורט קוקוס (או כל יוגורט טבעוני אחר)

  • 1/4 כפית מאקה

  • 1/2 כפית מסקיט

  • 30 מל (כוס צ׳ייסר) של חלב סויה או שקדים

שחור -

  • 1.5 בננה גדולה קפואה

  • 1 כפית אבקת צ׳רקול

  • 1 שוט אספרסו

  • קורט קינמון

החומרים לציפוי (כדי ליצור את העיגולים הלבן והשחור) -

  • ענב שחור או קומץ אבקת צ׳רקול נוסף

  • חתיכת בננה עגולה או קומץ שבבי קוקוס


אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים של הבסיס הלבן לבלנדר, מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

מעבירים לקערה, מקפידים להצמיד את התערובת רק לצד אחד של הקערה (התערובת צריכה להיות סמיכה ועמידה כמו סורבה)

מכניסים את כל המרכיבים של הבסיס השחור לבלנדר, מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

מעבירים לקערה ומוודאים שהתערובת בצד השני של הקערה.

בעזרת כף, יוצרים צורה של S בין התערובת השחורה ללבנה.

מניחים ענב שחור, או מפזרים מעט אבקת צרקול על הצד הלבן בצורת עיגול (כדי ליצור את העיגול השחור עלהלבן).

מניחים חתיכת בננה עגולה או מפזרים שבבי קוקוס בצורת עיגול על התערובת השחורה (כדי ליצור את העיגול הלבן על השחור).





כתבה זו היא חלק מפרוייקט ״איך לצבוע את האוכל שלכם עם סופר פודס״

שיתוף פעולה ענקי עם ענבר חוברה ומגזין X-net

ענבר חוברה

בלוגרית של לייפסטייל, טיולים ואוכל

הפקה, מתכונים, כתיבה, סגנון (סטיילינג) וצילום

@amberhoubara

https://www.iamendlesstrip.com

https://www.iamendlesstrip.com/blog

ליאורה חוברה

דיאטנית קלינית .MSc רפואה סינית וצמחים, ומאסטר NLP לבריאות והרזיה

ערכים תזונתיים ומידע מקצועי אודות הצבעים השונים באוכל

@liorahoubara

https://www.liora-houbara.co.il

דרק סימפסון

צלם

צילום, וסגנון (סטיילינג)

@dereksimpsonphoto

https://derekbsimpson.com

Rawnice

אבקות סופר פוד

@rawnice

https://www.rawnice.com

רויאל באלי סרמיקס

כלי קרמיקה

@royalbaliceladonceramic

http://www.royalbaliceladon.com

מגזין X-net

https://xnet.ynet.co.il




עוד מתכונים בסדרה



רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר

וגם לשאלון מגניב שיעזור לך להחליט אם את/ה טיפוס קור או חום

לחצ/י כאן או על התמונה




אשמח לכל תגובה או שאלה, מתחת לכתבה בתגובות הפייסבוק

נהנתם מהכתבה? שתפו עם חברכם!

רוצים לקבל כתבות ומתכונים למייל ? הרשמו כאן

Follow Me on Social Media

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Twitter Icon

© Liora Houbara

כל הזכויות שמורות לסודות בריאות ואושר של ליאורה חוברה.

המידע באתר אינו מהווה התויה רפואית. תמיד יש להתיעץ בכל נושא רפואי עם גורם רפואי מוסמך כמו רופא או דיאטנית קלינית.

תקנון האתר

בניית האתר ועיצוב - ענבר חוברה

לאתר של ענבר

צילום - עודד חוברה / ליאורה חוברה / ענבר חוברה

לעמוד הפייסבוק של עודד