top of page

בלחיצה  על ה 3 נקודות

נייס קרים יין ויאנג - Yin Yang Nice Cream

עודכן: 17 באוג׳ 2022


נייס קרים יין ויאנג

נייס קרים Nice Cream, הוא בעצם הביטוי החדש לגלידה טבעית ברב המקרים היא טבעונית וללא סוכר - ועשויה מבננות או פירות אחרים.

נייס קרים זו דרך נפלאה ללכת עם ולהרגיש בלי, עם המתוק ובלי הקלוריות המיותרות, החומרים המשמרים והשומנים או הסוכרים הלא רצויים (ובמקרה הטבעוני - גם בלי מוצרים מן החי).


במתכון הזה נשתמש בבנות בתור הבסיס לנייס קרים, ונשלב אותן עם אבקות סופר פודס וטעמים מדהימים.

נייס קרים יין ויאנג

המרקם לא פחות מדהים ממרקם של גלידה איכותית וטובה בזכות הבננות.

באופן כללי, תוכלו לשלב את האבקות אהובות עליכם, הציפויים הכי שווים, והטעמים שאתם הכי אוהבים - עם בננות קפואות - ואנחנו מבטיחות שזה יצא מדהים!


נייס קירם יין ויאנג


החומרים:

לבן-

  • 1.5 בננה גדולה קפואה

  • 1 כף יוגורט או יוגורט קוקוס (או כל יוגורט טבעוני אחר)

  • 1/4 כפית מאקה

  • 1/2 כפית מסקיט

  • 30 מל (כוס צ׳ייסר) של חלב סויה או שקדים

שחור -

  • 1.5 בננה גדולה קפואה

  • 1 כפית אבקת צ׳רקול

  • 1 שוט אספרסו

  • קורט קינמון

החומרים לציפוי (כדי ליצור את העיגולים הלבן והשחור) -

  • ענב שחור או קומץ אבקת צ׳רקול נוסף

  • חתיכת בננה עגולה או קומץ שבבי קוקוס


אופן ההכנה:

מכניסים את כל המרכיבים של הבסיס הלבן לבלנדר, מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

מעבירים לקערה, מקפידים להצמיד את התערובת רק לצד אחד של הקערה (התערובת צריכה להיות סמיכה ועמידה כמו סורבה)

מכניסים את כל המרכיבים של הבסיס השחור לבלנדר, מעבדים עד לקבלת מרקם אחיד.

מעבירים לקערה ומוודאים שהתערובת בצד השני של הקערה.

בעזרת כף, יוצרים צורה של S בין התערובת השחורה ללבנה.

מניחים ענב שחור, או מפזרים מעט אבקת צרקול על הצד הלבן בצורת עיגול (כדי ליצור את העיגול השחור עלהלבן).

מניחים חתיכת בננה עגולה או מפזרים שבבי קוקוס בצורת עיגול על התערובת השחורה (כדי ליצור את העיגול הלבן על השחור).



נייס קרים יין ויאנג


 

כתבה זו היא חלק מפרוייקט ״איך לצבוע את האוכל שלכם עם סופר פודס״

שיתוף פעולה ענקי עם ענבר חוברה ומגזין X-net

ענבר חוברה

בלוגרית של לייפסטייל, טיולים ואוכל

הפקה, מתכונים, כתיבה, סגנון (סטיילינג) וצילום

ליאורה חוברה

דיאטנית קלינית .MSc רפואה סינית וצמחים, ומאסטר NLP לבריאות והרזיה

ערכים תזונתיים ומידע מקצועי אודות הצבעים השונים באוכל

דרק סימפסון

צלם

צילום, וסגנון (סטיילינג)

Rawnice

אבקות סופר פוד

רויאל באלי סרמיקס

כלי קרמיקה

מגזין X-net




עוד מתכונים בסדרה



 

רוצה עוד מתכונים מצוינים, בריאים וטעימים לפי הרפואה הסינית ? הספר הדיאטה הסינית להרזיה ולבריאות, ילמד אותך לשלב את עקרונות הרפואה הסינית, בחיים שלך ובנוסף הוא מביא מעל 100 מתכונים ועוד המון טיפים ומידע. לכל הפרטים על הספר

לחצ/י כאן או על התמונה



 

אשמח לכל תגובה או שאלה,

הכנתם ? אשמח לשמוע איך ויצא גם צילומים ישמחו אותי מאוד.

כל שיתוף אפשר כאן מתחת למתכון בקוביית התגובות


רוצים לראות מה קורה אצלי במטבח?

לקבל המון טיפים קלים ובריאים

מזמינה אתכם לאינסטגרם שלי– כאן.


יש לכם פייסבוק? אל תשכחו להצטרף לקבוצת הבישול הבריאה שלי


אהבתם את המתכון? שתפו בלחיצה על האייקונים של הרשתות החברתיות או אייקון השיתוף



 

אל תספספו אף מתכון בריא

פוסטים קשורים

הצג הכול

שתפו את המתכון עם אחרים

עוד מוצרים בריאים במיוחד בשבילך

bottom of page